Over ons

2e Hands 2e Kans is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby/passie voor antiek en authentiek Hang & Sluitwerk. Deze prachtige ijzerwaren werden voor kort nog gewoon weggegooid. Nu worden deze spullen allemaal weer gerestaureerd in hun originele staat en krijgen ze weer een 2e Kans.

Op onze site vindt u een ruime collectie Hang & Sluitwerk uit de Jaren 1900 t/m 1970. Ik ben gespecialiseerd in raam-, deurbeslag en allerlei andere zaken in verschillende stijlen en periodes om uw woning weer in ere te herstellen.

Ik sta garant voor de kwaliteit van onze producten en proberen deze zo duidelijk mogelijk te omschrijven en te fotograferen. Ik geef zelfs op onze producten die 65 jaar of ouder zijn nog garantie. Verder zorg ik ervoor dat uw waardevolle aankoop goed wordt verpakt en verstuurt.

Mijn collectie op de site zijn reeds gerestaureerde artikelen, maar ik heb ook een groot deel wat nog gerestaureerd moet worden. Mocht U gekozen hebben voor hang en sluitwerk wat nog gerestaureerd moet worden dan communiceer ik dit duidelijk met U, want opknappen vergt nog al wat tijd.

© 2021 2eHands 2ekans design & development: FourBottles Design